A fehérneműkészítő blogja

Teli Kosár

Teli Kosár

Indítsunk egy zárt csoportot!

2018. január 23. - Ágivarr

A saját fehérneműről, az azzal való nyűgökről, egyáltalán, amit beleteszünk, nem sokan beszélünk szívesen nyilvánosan. Ezért mindenek előtt indítottam egy zárt Facebook-csoportot az érdeklődőknek, ahol a posztokat és kommenteket csak a tagok láthatják, így a témában bármilyen kérdés feltehető és megvitatható, védett környezetben.

Gyere, csatlakozz, ha érdeklődsz a fehérneművarrás, tervezés, szerkesztés iránt, vagy a fehérneműkkel kapcsolatban bármilyen kérdésed vagy ötleted van! Várlak szeretettel és legjobb tudásommal, amit folyamatosan építek!

Teli Kosár - fehérneművarrás

A blogra kihelyezett szövegek, munkák és az azokat ábrázoló fotók saját munkáim, az azokkal kapcsolatos szerzői jogok engem illetnek. Idegen anyagok felhasználása esetén a forrást feltüntetem. A szövegek, fotók kimásolásához, felhasználásához nem járulok hozzá, azokat kizárólag otthoni felhasználásra készítettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://teli-kosar.blog.hu/api/trackback/id/tr6414054692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása