A fehérneműkészítő blogja

Teli Kosár

Teli Kosár

Ahol fontos a diszkréció

2018. március 20. - Ágivarr

Két hónapja volt cikk, de hátha nem olvastátok... hogy II. Erzsébet királynő visszavonta fehérnemű-beszállítója udvari megbízatását, mert a cég korábbi tulajdonosa, a királynő személyes fehérnemű-tanácsadója életrajzi könyvében udvari munkájáról is írt. Hogy mennyire részletesen, ahhoz jó lenne elolvasni a könyvet, mindenesetre az uralkodó alsóneműjének már a megemlítése is elegendő indok volt arra, hogy elvesszen a bizalom.

london-2729912_1920

A fehérnemű-tanácsadó hölgy, a Storm in a D-cup című könyv szerzője (Vihar D-kosárban), June Keaton azt nyilatkozta, hogy számára felfoghatatlan, hogy a Royal Warrants Association a könyv hatására megfosztotta udvari szállítói címétől a Rigby & Peller céget, ami évtizedek óta felelt az udvar nagyságok fehérneműiért.

Szerintem ez a döntés teljesen érthető, akkor is, ha esetleg nem szerepelnek olyan részletek a könyvben, mint amelyekről néhány magyar bulvárportál beszámolt (vajon olvasták a könyvet?).

A fehérnemű intim ruhadarab, és valaki - bárki - melltartójáról nem illik nyilvánosan beszélni, hát még ha az a valaki maga II. Erzsébet királynő. Még ha nem is lett volna a cég és a királynő üzleti kapcsolata diszkréció tekintetében szabályozva, akkor is egyértelmű, hogy a királynő alsóneműje vagy a próbák nem lehetnek közbeszéd tárgyai, pedig a könyv megjelenése sajnos ezt eredményezte, még ha rövid időre is.

June Keaton - ha nem is mondott semmi sértőt - ráirányította a figyelmet II. Erzsébet fehérneműire, amikről az alattvalók normális esetben "nem is tudják", hogy egyáltalán léteznek.

Miért, léteznek? Én még sosem láttam. :)

A blogra kihelyezett szövegek, munkák és az azokat ábrázoló fotók saját munkáim, az azokkal kapcsolatos szerzői jogok engem illetnek. Idegen anyagok felhasználása esetén a forrást feltüntetem. A szövegek, fotók kimásolásához, felhasználásához nem járulok hozzá, azokat kizárólag otthoni felhasználásra készítettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://teli-kosar.blog.hu/api/trackback/id/tr7714054702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása